Petak, 19.09.2014.

12:06

O lečenju Andreje u ponedeljak

Sedmogodišnja Andreja Stevanović iz Niša, koja boluje od retke bolesti, biće pregledana na dečjoj klinici u Tiršovoj na konzilijumu 22. septembra.

Izvor: Tanjug

Default images

Narodni poslanik i član Odbora za zdravlje i porodicu Dušan Milisavljević rekao je da stručni konzilijum Univerzitetske dečje klinike treba da se izjasni da li je lečenje Andreje moguće u zemlji, jer je dete rođeno bez obe potkolenice i dosadašnje lečenje u zemlji nije bilo uspešno.

Milisavljević je početkom sedmice rekao da je od minsitra zdravlja Zorana Lončara tražio organizovanje vanrednog stručnog konzilijuma i zahvalio je njemu i lekarima u Tiršovoj na ažurnosti.

Andrejina porodica je u kontaktu sa lekarima u Rusiji gde bi Andreja otišla na operaciju ukoliko ona nije moguća u zemlji.

Za njeno lečenje u Rusiji potrebno je oko 920.000 rubalja ili više od 20.000 evra, rekao je ranije Goran Stevanović, otac devojčice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: