Na pojedinim putevima magla

Na putevima u Srbiji na deonicama preko planinskih prevoja moguća slaba poledica. Zbog magle vidljivost smanjena na području Požege, Kraljeva, Vranja i Negotina

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2014.

07:30

Default images

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), posle prohladnog jutra, ponegde sa slabim mrazem koji na pojedinim deonicama preko planinskih prevoja i na svim ostalim kritičnim deonicama može usloviti slabu poledicu, vozače će tokom dana pratiti povoljne vremenske prilike, suvi kolovozi, dobra vidljivost i umeren intenzitet saobraćaja.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Prema informacijama Javnog preduzeća "Puteva Srbije" na putevima prvog i drugog reda kolovoz je pretežno suv, a prohodnost je dobra.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" upozoravaju vozače na moguće odrone, koji su i pored redovnog čišćenja i uklanjanja sa kolovoza česti i predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji.

Odroni su najučestaliji na području Majdanpeka, Žagubice, Golupca, Negotina, Ivanjice, Vranja, Novog Pazara, a posebno treba voziti oprezno kroz klisure i stenske useke duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Grdeličku i Sićevačku klisuru.

U mestu Međuvršje na državnom putu na deonici Ovčar Banja Čačak - Preljina odron je saniran, a zemlja i kamen su uklonjeni sa puta.

Zbog mogućeg ponovnog odrona, radi predustrožnosti postavljena je semaforska signalizacija, pa se saobraćaj obavlja naizmeničnim propuštanjem vozila, usporeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: