Subota, 12.10.2013.

23:08

Cvijan: Slobodno me izbacite iz SNS

Član predsedništva SNS Vladimir Cvijan napisao je na Tviteru da je optužnice protiv Borislava Novakovića iz Demokratske stranke besmislena.

Izvor: B92

Default images

On je dodao da takav stav ima kao pravnik i da ga mogu izbaciti iz stranke.

Novaković, kao i i Petar Matijević, vlasnik mesne industrije "Matijević" i još šest osoba, uhapšeni su 24. septembra, zbog sumnje da su oštetili budžet Grada Novog Sada za 1,3 miliona dinara.

Iz DS je u više navrata saopšteno da se radi o političkoj optužnici, dok su iz SNS te tvrdnje odbacivali. "I ja (kao pravnik) podržavam stav da je optužnica protiv Novakovića iz DS (Novi Sad) i Matijevića besmislena. A sad, izbacite me iz Stranke", napisao je danas Vladimir Cvijan na svom Tviter nalogu.

Cvijan je na pitanje koje su mu postavili na Tviteru ko bi to mogao da ga izbaci odgovorio: "Pa, predložili danas. Neki... Verovatno isti oni što dodeljuju titulu počasnog građanina..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: