Troje poginulo u udesu na Ibarskoj

U selu Zagrađe u podnožju Rudnika, na Ibarskoj magistrali danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe poginule.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 15.09.2013.

10:18

Default images

U nesreći su stradala dva rukometaša mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem (16) i Ignjat Popović (18).

Oni su povredama podlegli na licu mesta, kao i žena koja je upravljala vozilom, V.S (44). Sve troje putnika juga su iz Beograda.

Nesreća se dogodila oko 8.30.

Put na svadbeno veselje u Novi Pazar tragično se završio za četrdesetčetvorogodišnju V.S. i njene pastorke. Otac tinejdžera, kako saznajemo, nalazio se u vozilu koje se kretalo iza "juga", kojim je upravljala V.S. Prema informacijama iz policije, ona je iz, za sada neutvrđenih razloga, prešla u levu traku i direktno se sudarila sa kamionom marke "skanija" novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca.

"Čuli smo prasak i kolona je stala. Kada sam izašao video sam auto ispod kamiona", rekao nam je jedan očevidac.

Vlasnik kamiona Asmir Ujkanović kaže da njegov vozač nije zadobio teže povrede.

"Po izjavi očevidaca i svedoka vozač je iz pravca Kraljeva išao prema Beogradu i primetio je iznenada da vozilo iz kolone prelazi na levu, odnosno njegovu stranu. Pokušao je da izbegne, kočio, ali vozilo je udarilo direktno u kamion", rekao je Ujkanović.

Ibarska magistrala najopasniji je putni pravac u Srbiji, kažu u Agenciji za bezbednost saobraćaja. S obzirom na frekvenciju saobraćaja, ali i na to da trake nisi fizički odvojene, u Agenciji ocenjuju da se situacija neće bitno promeniti sve dok ova deonica ne bude uređena kao auto-put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: