Bez vode bilo 9.000 ljudi

U Prijepolju je sinoć oko 9.000 potrošača ostalo bez vode zbog pucanja glavne cevi, saopštilo je javno komunalno preduzeće. Kvar otklonjen danas.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 20.08.2013.

09:52

Default images

Do problema sa vodosnabdevanjem je došlo zbog pucanja glavne cevi vodovoda, a problema je već bilo zbog suše, koja je smanjila količinu vode na izvorištu.

Glavna cev je sinoć pukla na nepristupačnom mestu, te kvar nije otklonjen tokom noći, uprkos naporima majstora, rekao je ranije agenciji Beta direktor JKP "Lim" Aziz Hadžifejzović.

Kvar je ipak saniran jutros. "Dok nije bilo vode građani, bolnica i sve službe snabdevane su vodom iz cisterni, tako da većih problema nije bilo", dodao je direktor JKP "Lim".

Još sinoć su sve cisterne poslate da vodom snabdeju građane i vitalne institucije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: