Palma: Ne znam što je Dinkić otišao

Predsednik JS Dragan Marković Palma kaže da ne zna zašto je Mlađan Dinkić otišao iz vlade, pošto je po njemu dobro radio.

Izvor: B92

Nedelja, 04.08.2013.

11:42

Default images

“Jedinstvena Srbija se nije bavila rekonstrukcijom Vlade, niti smo se bavili ocenjivanjem rada ministara. To je ocenjivao predsednik Vlade i prvi potpredsednik Vlade”, rekao je Marković novosadskom Dnevniku i ponovio da je, prema njegovom mišljenju, Dinkić dobro radio i da ne zna zašto više nije član Vlade.

Lider JS i predsednik Opštine Jagodine je još jednom istakao da nije zainteresovan za ministarsku funkciju nego “da pomogne i Vladi i gradovima Srbije, a ministarska funkcija me u ovom trenutku ne interesuje”.

Marković je naglasio da JS “dovodi investitore, vodimo privrednike u države EU, a evo sutra u Jagodinu dolazi peti Italijan da otvori fabriku. Dali smo mu halu gde će zaposliti 150 ljudi i proizvodiće kuhinje a paralelno će u industrijskoj zoni početi da pravi proizvodni pogon”.

Odgovarajući na pitanje o mogućnostima vanrednih izbora u Vojvodini, gde je JS deo opozicije, Marković je napomenuo da se stranka na čijem je čelu ne bavi ni vanrednim izborima jer, kako je istakao, “mi smo uvek za to da izbori budu održani na vreme, osim ako se desi puno afera, zloupotreba i slično”.

“Mi nemamo vremena za to da se izbori održavaju svake godine ili svake druge, da trošimo toliko para za izbore”, rekao je on.

Ističući da u ovom trenutku nije dobro da budu raspisani vanredni izbori, jer Srbija treba da dobije datum za početak pregovora sa EU, Marković je dodao da “vanredni izbori, pa i kada je u pitanju Vojvodina”, ne bi trebalo da se raspisiju do početka sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: