Padao grad veličine lešnika

Beograd je popodne zahvatilo nevreme, a u pojedinim delovima prestonice Srbije padao je i grad veličine lešnika, pa čak i kokošijeg jajeta.

Izvor: B92

Petak, 17.05.2013.

19:04

Default images

Kako je agenciji Beta rečeno u Republičkom hidrometeorološkom zavodu, grad je nešto posle 18 časova padao u mnogim delovima Novog Beograda, Zemuna i na Bežanijskoj kosi.

Kako su naveli u RHMZ-u, ovakva pojava uobičajena je za ovo doba godine. Još nije poznato da li je grad izazvao materijalnu štetu.

Četiri aviona koja je trebalo da slete na beogradski aerodrom bili su preusmereni na aerodrome u susednim zemljama zbog nevremena koje je zahvatilo glavni grad Srbije ranije večeras.

Na aerodromu "Nikola Tesla" agenciji Beta je rečeno da je Jatov avion iz Frankfurta za Beograd morao da bude preusmeren na podgorički aerodrom, dok je letelica Ostrijan erlajnza iz Beča morala da sleti na aerodrom u Temišvaru.

Avion iz egipatskog letovališta Hurgada sleteo je u Sofiju dok je poletanje letelice Montenegro erlajnsa iz Podgorice odloženo.

Svi avioni u toku večeri sleteće na beogradski aerodrom, nakon što su se vremenski uslovi stabilizovali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: