Dačić čestita veto na priznanje KiM

Premijer Srbije Ivica Dačić čestitao kolegi iz Sao Tome i Principe Gabrijelu Arkanji Fereiru da Kosti na izboru i zahvalio se na poništavanju priznanja Kosova.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2013.

16:03

Default images

"U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje za uspešno vršenje Vaše odgovorne dužnosti", naveo je Dačić.

U čestitki je premijer dodao da koristi priliku da se zahvali na odluci o stavljanju veta na odluku bivše vlade te države o priznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije.

Tu odluku je donela prethodna vlada Demokratske Republike Sao Tome i Principe.

Predsednik Vlade Srbije istakao je da je tradicija dobrih odnosa dveju zemalja našla potvrdu i u ovom važnom i pravednom činu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: