Subota, 25.02.2012.

16:56

Sutra o ukidanju vanredne situacije

Na sednici Republičkog štaba, koja je zakazana za sutra, biće doneta odluka o ukidanju vanredne situacije u svim opštinama u Srbiji, kaže Predrag Marić.

Izvor: Tanjug

Default images

Navodeći da je stanje mnogo bolje nego pre desetak dana, Marić je Tanjugu rekao da će sednica štaba biti posvećena preseku stanja, kao i da će se ponovo razmatrati stanje leda na rekama i prevencija od poplava, a da će posebna tačka biti klizišta.

"Ideja je da republički štab formira stručni tim koji neće pratiti samo reagovanje u slučaju pokretanja klizišta narednih 10 do 15 dana, nego koji će imati zadatak da Vladi Srbije u roku od šest meseci predloži dugotrajnije rešavanje tog problema", rekao je Marić.

On je istakao da se od pet do 10.000 stanovnika dnevno oslobađa snežnih nanosa, kao i da je trenutno odsečeno 525 domaćinstava, odnosno 1.669 ljudi, ali da očekuje da se u nekoliko narednih dana situacija stabilizuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: