Španija: Odsekao ženi glavu

Nepoznati muškarac odsekao je glavu ženi u supermarketu u španskom letovalištu Los Kristijanos na Tenerifima, saopštile su regionalne vlasti.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 13.05.2011.

20:26

Default images

Mladić star 28 godina, državljanin Bugarske, već je poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja i kao beskućnik, uhvaćen je pošto je istrčao iz supermarketa sa glavom u rukama.

Regionalna predstavnica ministarstva unutrašnjih poslova Dominika Fernandes izjavila je da je osumnjičeni ušao u radnju, ukrao nož, nasumice izabrao ženu koju je napao ženu i odsekao joj glavu.

"Ženi je u napadu odsečena glava, a ubica je pobegao iz radnje noseći glavu u ruci, koju je potom bacio na ivičnjak", navodi se u saopštenju policije.

Ubijena žena je državljanka Velike Britanije i imala je oko 60 godina što je potvrđeno i u britanskom ministarstvu spoljnih poslova.

Napadača su zaustavili pripadnici obezbeđenja koji su se nalazili na ulici nedaleko od mesta zločina posle čega je ubica uhapšen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: