Utorak, 21.12.2010.

16:20

Grad o radnom vremenu kafića 29.12.

Skupština Grada Beograda će odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata doneti 29. decembra, izjavio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Izvor: B92

Default images

Pre toga, Gradsko veće će u sredu usvojiti Predlog odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata.

"Beograd nema mogućnost da utiče na to kako se u Agenciji za privredne registre neko zavede kao noćni klub, kafić ili kafe bar, ali ima zakonski osnov da propiše radno vreme svih ugostiteljskih objekata", naveo je gradonačelnik.

"Drugim rečima, radno vreme kafića i kafe barova u stambenim zgradama će biti do ponoći, odnosno do jedan posle ponoći petkom i subotom. S tim da će biti u obavezi da muziku gase u 22 sata", izjavio je Đilas.

On je naveo da je njegov posao kao gradonačelnika da omogući normalan život svojim sugrađanima, a da istovremeno omogući da se sa razvojem grada razvija i njegova ponuda i ugostiteljske usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: