Petak, 03.12.2010.

23:34

8 firmi gradi kuće u Kraljevu

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović potpisao je ugovor s predstavnicima 8 građevinskih firmi iz Kraljeva o izgradnji temelja na 500 montažnih kuća.

Izvor: Beta

Default images

Montažne kuće za Kraljevčane proizvešće i montirati konzorcijum 13 ivanjičkih preduzeća.

"Istakli smo takve zahteve na koje bi trebalo da se odgovori, napravi konzorcijum i poveže veći broj građevinskih firmi kako bi se radilo deset temelja dnevno i deset fasada dnevno, a samim tim uspešno pratili proizvođači montažnih kuća", rekao je Simović.

Predstavnici firmi iz Kraljeva obećali su da će dodatno zaposliti veliki broj podizvođača, kako bi Kraljevčani što pre došli do kuća, ali i kako bi se pomogli i građevinci u tom gradu, rekao je gradonačelnik Kraljeva.

Vlasnik firme "YU Keops" Miodrag Mirković je obećao u ime konzorcijuma koji okuplja više od 800 radnika da će ispuniti potpisani ugovor.

Konzorcijum pored "YU Keopsa" čine "Valve profil", "Amiga", "Radijator", "Wing", građevinska preduzeća "Lešević" i "Nikolić" i "Tehno profil".

Cena po metru kvadratnom montažnih kuća biće 337 evra, 155 evra je montaža kuće i temelja, a 182 evra po metru kvadratnom stajaće izgradnja temelja, fasada i završnih radova.

Najavljeno je i da se već sutra očekuje početak radova na izgradnji prvog temelja za buduću montažnu kuću u Blažićevoj ulici broj 3 u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: