Sreda, 01.09.2010.

16:12

Plaćali lažnim novčanicama

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca uhapšeni su Dejan Ž. (38), Nikola M. (21) i Aleksandar S. (21), svi iz Kragujevca.

Izvor: Tanjug

Default images

Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda, saopštila je policija.

Kako je navedeno, Dejan Ž.., Nikola M. i Aleksandar S. su prošlog meseca od, za sada nepoznate osobe, pribavili veću količinu lažnih novčanica u apoenima od 1.000 dinara koje su imale isti serijski broj.

Falsifikovan novac su stavljali u opticaj u prodavnicama na području Rače, Velike Plane, Smedereva, Požarevca, Jagodine i drugih opština, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se policija intenzivno radi na pronalaženju osobe koja je izradila falsifikovane novčanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: