Milutinović neće nazad u politiku

Nekadašnji predsednik Srbije Milan Milutinović nema dalje ambicije posle dobijanja kabineta. Zaista ne razmišljam o političkom angažmanu, kaže Milutinović.

Izvor: B92

Utorak, 10.08.2010.

00:24

Default images

Bivši predsednik Srbije Milan Milutinović useliće se uskoro u kacelariju u Palati Srbije, ali se sigurno neće vraćati u političku arenu.

"Bilo je ranije nekih nagoveštaja i spekulacija, ali ja zaista ne razmišljam o novom političkom angažmanu. Dosta je bilo toga“, poručuje Milutinović.

Time je stavljena tačka na priču da je lider socijalista Ivica Dačić spreman da aktivira nekadašnjeg šefa države i visokog partijskog funkcionera.

On je pozvao Milutinovića nedugo posle njegovog povratka iz Haga i poručio mu da može da računa na partiju. Nezvanično, prvi čovek SPS nije mu nudio neku konkretnu funkciju, već je predlagao da bude uz stranku i pomaže svojim iskustvom i savetima.

Umesto u prvim partijskim redovima, Milutinović će sigurno sedeti u kabinetu u Palati Srbije, koji će, kao kaže, da koristi za administrativne poslove. Još nije izabrao savetnika i sekretara, na koje po zakonu, takođe, ima pravo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: