Nastavlja se potraga za Đorđem

Pripadnici Žandarmerije, u većem broju nego prethodnih dana, nastavili su potragu za maloletnim Đorđem A., koji je nestao 22. jula.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.07.2010.

10:09

Default images

Dečak je nestao u ataru sela Majilovac kod Požarevca, a njegova majka je u pritvoru zbog sumnje da je izvršila ubistvo.

Portparolka Policijske uprave u Požarevcu Jasmina Tišma kaže da je potraga nastavljena s povećanim brojem pripadnika Žandarmerije i podsetila da se pretražuju veoma nepristupačan tereni kojim, kako je rekla, ljudska noga odavno nije kročila.

Kretanje usporava i vlažnost terena zbog obilnih kiša koje su padale proteklih nedelja.

Tišma je ranije rekla da je istražni sudija Višeg suda u Požarevcu u utorak uveče odredio pritvor do 30 dana Marini Andrejić (38), majci maloletnog Đorđa, zbog sumnje da je izvršila krivično delo teškog ubistva.

Andrejićeva je uhapšena u nedelju uveče zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilničkog ponašanja u porodici, ali je kasnije pred istražnog sudiju izvedena sa preinačenim krivičnim delom za koje se sumnjiči.

Marina Andrejić je u nekoliko mahova policiji davala prilično oprečne informacije o tome šta se dogodilo dečaku. Jedino je izvesno da su Marina i njen sin Đorđe 22. jula pošli na njivu u okolini sela Majilovac, odakle se ona vratila, a dečaku se gubi svaki trag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: