Jasnić dolazi u KK Crvena zvezda?

Siniša Jasnić, koji je bio optužen za zloupotrebe u organizaciji Univerzijade, uskoro dolazi na mesto direktora marketinga košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92, Sport

Ponedeljak, 24.05.2010.

12:58

Default images

Ovu vest za list "Sport“ potvrdio je sam Jasnić, a njegov posao biće prikupljanje sponzora koji su neophodni na putu ka finansijskoj konsolidaciji Crvene zvezde.

Jasnić je bio generalni direktor preduzeća ”Univerzijada 2009“. Sa mesta direktora "Univerzijade" povukao se kada je premijer Mirko Cvetković ovlastio Božidara Đelića da vodi taj projekat.

Prošlog marta podignuta je optužnica protiv Jasnića, za koju se kasnije Prvi opštinski sud u Beogradu oglasio nenadležnim, zbog mišljenja da je za takva dela nadležan Okružni sud.

Optužnica tereti Jasnića da je preduzećima ”Porše Liona“, ”Porše Mobiliti“, ”Gem“, agenciji ”Plavi, plavi“, ”Videoli“ i ”Varteksu plus“ omogućio poslove bez tendera u vrednosti od 76 miliona dinara.

Opširnije o ovoj temi čitajte na našoj stranici Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: