Prodavao drogu oficiru i učitelju

Geometar iz Smederevske Palanke uhapšen je dok je prodavao marihuanu starijem vodniku Vojske Srbije, saopštila je policija.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2010.

14:32

Default images

Smederevski policajci uhapsili su u sredu uveče geometra u Službi za katastar nepokretnosti u Smederevskoj Palanci Sašu V. (30). Osumnjičenog je policija u sredu uveče uhvatila na delu, dok je prodavao marihuanu Dejanu M. (30) iz Smederevske Palanke, vojnom licu u činu starijeg vodnika, zaposlenom u kasarni Vojske Srbije.

Policija je danas saopštila da je pri pretresu osumnjičenog Saše V. našla i oduzela izvesnu kolicicnu marihuane.

Jedan od kupaca marihuane od okrivljenog Saše V. je i Gabrijel R. (28) iz Velike Plane, veroučitelj u nekoliko osnovnih škola u Velikoj Plani.

Saša V. je osumnjičen da je neovlašćeno proizvodio i prodavao opojnu drogu. Od početka godine do hapšenja osumnjičeni je trinaestorici kupaca s područja Smederevske Palanke i Velike Plane prodao više od 250 grama marihuane vredne 150 000 dinara.

Protiv svih osumnjičenih biće podneta krivična prijava, a prvoosumnjičeni Saša V. biće, u zakonskom roku, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu navela je Policijska uprava u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: