Egipatski privrednici sa Škundrićem

U Ministarstvu rudarstva i energetike održan je sastanak s delegacijom privrednika iz Egipta, na kome su analizirane mogućnosti saradnje Egipta i Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

14:58

Default images

Sastanku je, osim ministra Petra Škundrića i njegovih saradnika prisustvovao i direktor Elektroprivrede Srbije Dragomir Marković, kao i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović.

Egipatsku delegaciju, koja je juče imala susrete sa navišim državnim zvaničnicima Srbije, predvodi ministar trgovine i industrije Rašid Muhamed Rašid, a cilj njihove posete je upoznavanje sa poslovnim ambijentom u Srbiji.

Ocenjeno je da se radi o najznačajnijoj delegaciji egipatskih poslovnih ljudi koja je ikada posetila Srbiju

Predsednik Srbije Boris Tadić je juče, u razgovoru sa egipatskom delegacijom krupnih industrijalaca, pozvao predstavnike industrije Egipta da se uključe u privredne tokove Srbije.

Predsednik Tadić je naglasio da Srbiju i Egipat vezuje tradicionalno prijateljstvo još od osnivanja Pokreta nesvrstanih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: