Tadić kod sudije 1. decembra

Predsednik Srbije i više fukcionera dobili poziv da se 1. decembra jave prekršajnom sudiji po prijavi zbog nedoličnog ponašanja posle utakmice Srbija-Rumunija.

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2009.

10:36

Default images

"Svi su dobili poziv za 1. decembar", rekao je starešina Gradskog suda za prekršaje Beograda Zoran Pašalić navodeći da je policija podnela gradskom sudiji zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja na sportskoj priredbi.

Beogradska policija podnela je 16. oktobra prijavu protiv predsednika Srbije Borisa Tadića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, ministarke omladine i sporta Snežane Samardžić-Marković, predsednika Skupštine Beograda Aleksandra Antića i Fudbalskog saveza Srbije kao pravnog lica.

Tadić, Karadžić, Antić i Snežana Samardžić-Markovićeva su posle utakmice Srbija-Rumunija (5:0) 11. oktobra u Beogradu, nazdravili šampanjcem na stadionu Marakana u proslavi zbog plasmana na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Prema odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, točenje i konzumiranje alkohola su zabranjeni na stadionima, kao i u krugu od jednog kilometra oko njih.

Boris Tadić i Snežana Samardži-Marković izjavili su ranije da će platiti kaznu ako su prekršili zakon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: