Stanje Francuza nepromenjeno

Stanje francuskog državljanina koji je teško povređen u napadu huligana u Beogradu i dalje je kritično, kaže portparol kliničkog centra Drago Jovanović.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 24.09.2009.

15:15

Default images

Stanje povređenog dvadesetosmogodišnjeg mladića nepromenjeno je i i loše, saopšteno je iz Kliničkog centra. Kontuzija pluća i masivna transfuzija, zbog dve operacije, izazvale su poremećaj pluća, a zbog kontuzije mozga pacijent je u besvesnom stanju.

Britanski državljanin koji je prošle sedmice u Beogradu ranjen zalutalim metkom oseća se dobro i sutra će biti otpušten iz Kliničkog centra Srbije, najavio je Jovanović.

Mladić star 26 godina ranjen je na Starom sajmištu u noći između 15. i 16. septembra. Njega je, prema dosadašnjim informacijama, pogodio metak ispaljen tokom sukoba dve grupe mladića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: