Na "Marakani" 16 lakše povređenih

Na utakmici reprezentancija Srbije i Francuske na "Marakani" 16 navijača povređeno, od kojih su dvojica prebačena u Urgentni centar, ali nisu životno ugroženi.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.09.2009.

00:31

Default images

Predsednik klinike "Anlave" Slobodan Ivanović izjavio je da niko od povređenih nije zadobio povrede opasne po život. Kako je rekao Ivanović, jedan navijač iz Doboja je povredio oko i levu arkadu, a drugom je iščašeno desno rame.

Ivanović je kazao da je 10 navijača povređeno na stadionu, navodeći da su u pitanju povrede zadobijene od uboda na šipke ograde ili od pada niz stepenice.

U "poljskoj bolnici" klinike "Anlave" na Auto-komandi ukazana je pomoć četvorici navijača. Ivanović je kazao da je kod fudbalskog stadiona dežuralo 11 lekarskih timova ove klinike sa studentima privatnog medicinskog fakluteta "Medikal skul" iz Beograda.

Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć kazala je da njihove ekipe nisu dežurale na stadionu, a nisu ni pozivane, jer je za to bila zadužena klinika "Anlave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: