Utorak, 11.11.2008.

16:26

Saobraćajni udes kod Smedereva

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd–Niš kod motela Mihajlovac, u blizini Smedereva, među kojima i žena u osmom mesecu trudnoće.

Izvor: B92, Beta

Default images

Prema prvim izveštajima, putnički auto iz Trstenika udario je u šleper grčkih registracija, koji se prevrnuo, rekao je dežurni u saobraćajnoj policiji. Vozač šlepera, grčki državljanin V.I., zadobio je lakše povrede. U putničkom vozilu bilo je pet osoba - majka, otac i troje dece.

Putnički auto vozio je Ž. V., a na mestu suvozača bila je njegova suruga S. V., koja je u osmom mesecu trudnoće.

Načelnik hirurgije u požarevackoj bolnici Srećko Bosnić izjavio je da je nad pacijentkinjom u osmom mesecu trudnoće uspešno izvršen "carski rez". Novorođenče je poslato u Beograd na Institut za neonatalogiju.

Bosnić je za RTS kazao i da su dvojica dečaka i njihova sestra, koji su takođe povređeni u saobraćajnoj nesreći medicinski zbrinuti u požarevačkom Zdravstvenom centru.

Prema njegovim rečima, dečaci A. V. I R. V. su zadobili nagnječenja glave i tela, dok je devočica E. V. prebačena u Beograd jer se sumnja na prelom lobanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: