Aktuelno 0

27.05.2024.

14:04

Ubijeni glumac spasio život koleginici: "Uvek je stavljao druge na prvo mesto..." VIDEO

Glumac Džoni Vaktor, koji je bio poznat po ulozi Branda Korbina u sapunici "Opšta bolnica", preminuo je nakon što je upucan u subotu.

Izvor: B92.net

Ubijeni glumac spasio život koleginici: "Uvek je stavljao druge na prvo mesto..." VIDEO
Profimedia

Podeli:

Vaktor je upucan nakon što je prekinuo trojicu osumnjičenih muškaraca koji su navodno pokušavali da uklone katalizator iz njegovog vozila.

Glumac Džoni Vaktor spasio je život svojoj koleginici nakon što se postavio ispred nje kada su ga naoružani kradljivci automobila ubili.

Kada je video kraljivce, glumac je prišao muškarcima da pokuša da razgovara o tome. Jedan od muškaraca je tada pogledao Vaktora i uperio pištolj u njega zatim zapucao.

Trojica muškaraca, za koje policija kaže da su svi nosili maske, potom su pobegla sa lica mesta drugim automobilom, Vaktor je prevezen u bolnicu, gde je proglašen mrtvim.

Glumčev mlađi brat rekao je za Dejli Mejl da ga ne iznenađuje što je njegov brat dao život zarad koleginice, te da je uvek stavljao druge ljude na prvo mesto.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: