Uhapšeno osam policajaca zbog krađa

Kriminalistička policija uhapsila je dvanaestočlanu grupu osumnjičenu za teške razbojničke krađe i razbojništva.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2005.

12:52

Default images

Među privedenima je i osam policajaca. Uhapšeni su radnici Odeljenja unutrašnjih poslova Vračar Boris Kašovski, Mile Jakovljević, Zlatko Đilas, Radivoj Mirković, Dragan Ivkov i Srđan Prokić, radnik Odeljenja unutršnjih poslova Čukarica Dragan Tasić i Palilula Zoran Petrović.

Načelnik SUP-a Beograd, general-major Milorad Simić, izjavio je tim povodom da se traga za još pet osoba, među kojima je i jedan policajac.

"Bez obzira na ukus gorčine, jer se radi o našim pripadnicima, mi ništa nećemo skrivati, niti ćemo probleme gurati pod tepih. Naprotiv, energično i odlučno nastavićemo borbu protiv onih koji na bilo koji način krše zakon ili narušavaju ugled službe. Budite sigurni da ćemo u tome i uspeti", rekao je Simić.

Uhapšena grupa sumnjiči se za niz provala u stanove i kuće od 2002. godine u Beogradu i Kragujevcu, kao i za pljačku beogradske menjačnice "Moneta" u septembru prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: