Četvrtak, 29.10.2009.

15:29

RRA opominje “Pink”

Savet RRA izrekao je opomenu Televiziji "Pink" i podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv te televizije zbog emisije "Trenutak istine".

Izvor: Tanjug

Default images

Savet Republičke radio-difuzne agencije (RRA) smatra da je televizija "Pink" emitovanjem emisije “Trenutak istine”, 7. oktobra 2009. godine, prekršila Zakon o radio-difuziji.

U Zakonu je, podseća Savet RRA, između ostalog, istaknuto da je emiter dužan da poštuje određene programske standarde i da ne emituje programe čiji sadržaji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine, kao i da takve programe jasno označi, a ukoliko ih emituje da to čini samo između 24 i šest časova.

Posle ovog slučaja Savet je, u skladu sa svojim nadležnostima, dao nalog stručnim službama da se pod poseban nadzor stave programski formati sličnog sadržaja na svim televizijskim stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: