Sreda, 23.04.2008.

21:01

Džajić prebačen na VMA

Bivši sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić prebačen je iz Centralnog zatvora na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu zbog zdravstvenih problema.

Izvor: Beta

Default images

"Tačno je da je Džajić prebačen na VMA, ali ja sam malopre doputovao iz Podgorice i ne znam kakvi su tačno zdravstveni problemi. Verovatno su u pitanju leđa, ali još nemam precizne informacije", rekao je Džajićev advokat Milan Vujin.

Džajić, bivši generalni sekretar "crveno-belih" Vladimir Cvetković i bivši sekretar kluba Miloš Marinkovića uhapšeni su 5. februara zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u Zvezdi i na transferu Gorana Drulića u Saragosu protivpravno prisvojili više od šest miliona evra.

Istraga je kasnije proširena i na transfere Zorana Njeguša u Atletiko Madrid, Nemanje Vidića u moskovski Spartak i Perice Ognjenovića u madridski Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: