Nedelja, 22.11.2009.

14:12

Leskovac: Projekat "Evropa za sve"

Potpredsednik Vlade Božidar Đelić izjavio je da će 50 građana koji budu izabrani u okviru projekta "Evropa za sve" besplatno putovati u nekoliko gradova EU.

Izvor: B92

Default images

Na predstavljanju projekta "Evropa za sve" u Leskovcu Đelić je objasnio da će žiri pregledati sve prijave i nakon toga izabraće 100 kandidata koji će ući u finalni krug za odlazak u Evropsku uniju.

"Imena ovih sto kandidata koje građani Srbije predlože biće stavljena u bubanj kao za loto i u emisiji na javnom medijskom servisu biće izvučeno 50 koji će dan nakon Svetog Nikole besplatno putovati u Evropu", rekao je Đelić.

Građani koji budu imali sreće u ovom izlačenju posetiće Brisel, Berlin, Rim i Pariz.

Prema uslovima konkursa, institucije, organizacije ili građani treba da za besplatno putovanje u EU kandiduju građane koji su radom ili svojim postupcima zadužili sredinu u kojoj žive.

Potpredsednik Vlade ponovio je da će građani Srbije bez viza od 19. decembra moći da putuju u zemlje Evropske unije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: