Nedelja, 22.02.2009.

15:42

"Vijesti": Terzić je bio uhapšen

Podgorički dnevnik "Vijesti", uprkos demantijima policije, tvrdi da je u Budvi juče bio uhapšen bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Privođenje Terzića, kome su petorica policajaca u civilu stavila lisice na ruke, videlo je mnogo svedoka, među kojima i oni koji se dugo godina bave sportom i koji su prepoznali bivšeg predsednika FŠ, pišu "Vijesti". Ovaj list navodi da im je informacija o tome potvrđena u budvanskoj policiji i u upravi FK "Mogren".

Portparolka Uprave policije Crne Gore Tamara Popović je "Vijestima" juče rekla da Terzić nije uhapšen, već da je na utakmici OFK Beograd- Mogren polciija primetila lice koje po opisu sa poternice odgovara Terzićevom liku.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Jusuf Kalamperović izjavio je da bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću "nije dato" crnogorsko državljanstvo "niti da ga je on tražio".

Kalamperović je agenciji Beta rekao da će proveriti da li je Terzić "možda upisan u knjigu državljana po mestu rođenja svog oca", kao i da Crna Gora "nema interesa da štiti bilo koga", i da crnogorska policija "postupa po poternicama drugih država".

I u MUP-u Srbije je rečeno da ne raspolažu, kako je navedeno, saznanjima da je uhapšen bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije za kojim je, inače, raspisana interpolova poternica.

Terzić, koji je godinu dana u bekstvu i za koga se sumnja da je u nekoliko navrata boravio u Crnoj Gori, trebalo bi da se 26. februara pojavi pred Okružnim sudom u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: