Petak, 16.05.2014.

21:48

Više od 400 vojnika upućeno u Šabac

Vojska Srbije uputila 400 svojih pripadnika u Šabac da pomognu odbrani grada od poplava, a biće angažovano i dodatno ljudstvo, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Izvor: Beta

Default images

U Obrenovcu će noćas biti angažovani pripadnici Specijalne brigade i Bataljona vojne policije specijalne namene "Kobre".

Načelnik Generštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković krenuo je u Šabac a njegov zamenik general-potpukovnik Jovica Draganić u Obrenovac.

Vojska je angažovala helikoptere, amfibije, čamce, motorna vozila, pumpe za vodu, auto-cisterne s vodom za piće i obezebedila krevete i ćebad.

I ostali pripadnici Vojske su u pripravnosti za pomoć gradjanima širom Srbije.

Helikopterima Vojske Srbije danas je prevezeno više od 200 osoba. Letelice su i dalje u vazduhu i evakuacija se nastavlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: