Subota, 15.11.2014.

10:23

"Napadači nisu sakrili lica"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da istražni organi imaju opis lica jednog od napadača na Milana Beka.

Izvor: B92

Default images

“U napadu na Milana Beka učestvovala su dva lica, koja nisu profesionalci. Na Beka je pucano sa manje od metra, ispaljena su četiri zrna, ali nisu sva pogodila Beka, kome nije povređen nijedan vitalni organ“, naveo je Stefanović.

On je takođe naveo da je jednom od napadača spala kapuljača i da postoji opis njegovog lika.

“Pronađeno je jedno zrno, kao i četiri čaure što je dodatan argument u sumnji da su Beka napali amateri. Istraga ide u raznim pravcima, ali ne bih o detaljima“, zaključio je Stefanović.

Prethodno je i premijer Aleksandar Vučić rekao da napad na Beka nisu izvršili profesionalci.

Biznismen je ranjen u petak uveče ispred svoje kuće na Senjaku kada je nepoznati napadač ispalio četiri hica u njegovom pravcu.

Beko je operisan u Urgentnom centru, njegovo stanje je stabilno, ali i dalje rizično.

Više o tome pogledajte u našem prilogu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: