Četvrtak, 10.07.2014.

11:35

Objavili listu fakulteta s dozvolom

Prijemni ispiti za upis brucoša traju još danas, a Ministarstvo prosvete objavilo je spisak visokoškolskih ustanova kojima je izdalo dozvolu za rad.

Izvor: Tanjug

Default images

Na spisku su državni i privatni univerziteti, fakulteti i visoke škole strukovnih studija i lista se može videti na sajtu www.mpn.gov.rs. Spisak možete pogledati OVDE.

Pred sam početak upisa i Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta objavila je publikaciju sa visokoškolskim ustanovama i njihovim studijskim programima, akreditovanim zaključno do 27. juna 2014. godine, uključujući i rezultate ponovne akreditacije.

Vodiči treba da pomognu budućim brucošima da se ne upisuju na neakreditovane programe i fakultete koji nemaju dozvolu za rad.

Rezultati prijemnog ispita treba da budu objavljeni najkasnije do 12. jula, a primedbe na preliminarnu rang listu najkasnije do 13. jula.

Prema kalendaru upisa, fakulteti treba da objave konačne rang liste do 17. jula, a upis je 18. jula.

Nakon toga, 22. jula fakulteti dostavljaju univerzitetu izveštaj o upisanim studentima i slobodnim mesta za drugi upisni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: