Sreda, 03.04.2013.

18:53

Stefanoviću zasmetao "ton" Jakšića

Borislav Stefanović žali se na jačinu tona kojim se Marko Jakšić obraćao tokom rasprave o formiranju Anketnog odbora o utvrđivanju načina trošenja novca na KiM.

Izvor: Tanjug

Default images

"Ovo je bilo neslušljivo zbog decibela, ovo nije bilo moguće slušati. Ovo je bilo 20 minuta torture. Bio sam izložen dvadesetominutnom udaranju u mozak decibelima poslanika Jakšića. Kako mislite da to dopre do nekoga kome je oštećen sluh u ovoj sali?”, rekao je Stefanović (DS) posle obraćanja Jakšića (DSS).

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović rekao je posle toga da to jeste pitanje o kojem treba da se povede računa i o tome da će se konsultovati sa stručnom službom, budući da je primećeno da prilikom izlaganja poslanika postoje različiti tonovi.

“I meni je bilo bučno, ali to nije nešto što Poslovnik tretira kao takvo. Molim poslanike da nađu optimalno udaljenje od mikrofona”, kazao je predsednik republičkog parlamenta.

Jakšićev stranački kolega Jovan Palalić rekao je da je nazivanje govora jednog poslanika torturom “duboka uvreda svih poslanika i Skupštine”.

“Ako neko ne može da sluša nečije stavove ima mogućnost da to sebi i uskrati”, poručio je Palalić.

Jakšić je u svom izlaganju, između ostalog, rekao da je DSS protiv formiranja tog anketnog odbora, ali da ne beži od utvrđivanja činjenica, kao i da je bolje da se tim pitanjem bavi policija i sudstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: