U Crnoj Gori oduzeto 500 vozila

Izvor: B92

Nedelja, 01.12.2002.

12:07

Default images
Crnogorska policija je od početka protekle sedmice zaplenila 500 vozila skinutih sa osiguranja ili ukradenih, piše podgorički list "Dan" pozivajući se na izvore u MUP Crne Gore. Vlasnici oduzetih vozila u MUP nisu dobili nikakve informacije, osim da su "vozila na proveri". Datum završetka provera i vraćanja vozila vlasnicima nije saopšten. Vozila koje je MUP uzeo na proveru su uglavnom automobili nemačke proizvodnje, stara nekoliko godina, a na ispitivanju je proteklih dana zadržano najviše "golfova". Nemačka od Crne Gore traži 16.245 automobila koji su skinuti sa osiguranja ili ukradeni. Polovinom oktobra pod istragom se našlo 120 automobila, od kojih su neka pripadala funkcionerima crnogorske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: