Banjaluka: Troje poginulo u sudaru

Troje ljudi je poginulo, a jedna osoba je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka.

Izvor: B92

Subota, 22.09.2012.

21:12

Default images

Dvojica muškarca poginula su na licu mesta, dok su u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka prevezene dve ženske osobe od kojih je jedna preminula na putu do bolnice, dok je druga u kritičnom stanju.

U nesreći su poginuli Dejan Šušnjar (29) iz Nove Omarske kod Prijedora, Srećko Cvijetić (24) iz Prijedora i Bojana Dragić (20) iz Nove Orlovače, dok je teško povredjena M.V. (17) iz istog mesta. Svo četvoro nalazili su se u automobilu marke BMW, koji je sleteo s puta jutros u 3.15 u mestu Lamovita. Automobil u trenutku sletanja s puta nije imao registarske tablice, preneli su mediji u BiH. Devojka koja se nalazi u teškom stanju, preneta je u Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje, gde su joj konstatovane višestruke teške telesne povrede, lom karlice, noge, kontuzija pluća i povreda glave. Dežurni tužilac naložio je obdukciju tela poginulih, kao i pokretanje istrage o uzroku nesreće, do koje je, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije došlo zbog neprilagodjene brzine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: