Niš: Pronađena tri tela u autu

Policija je pronašla tela muškarca, žene i devojčice u automobilu u blizini niškog izletišta Kamenički vis, a ta tragedija dogodila se još juče, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

16:02

Default images

Tela R. S. (1968), M. S. (1979) i A. S. (1996) pronađena su u automobilu "zastava 101" niških registracija koji je bio parkiran kraj puta, u mestu Dabilo, kod blizini izletišta.

R.S. za koga se sumnja da je pucao u suprugu i ćerku uradio je to na drugom mestu, a zatim dovezao automobil do izletišta Dabilo i pucao u sebe. Automobil je na tom mestu stajao celu noć, ali niko se međutim nije zaustavljao, osim čoveka iz Kamenice koji je video auto ujutru kada je pošao po drva, a zatim i kada se vraćao, što mu je bilo sumnjivo. Kada je prišao, video je tri tela i pozvao policiju. Na lice mesta ubrzo je stigao i istražni sudija i obavio uviđaj.

O mogućim motivima ove porodične tragedije nema nikakvih informacija, a više detalja o okolnostima znaće se nakon obdukcije i završenih analitza tragova sa mesta zločina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: