Josipović: Nema sukoba sa Mesićem

Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je danas da "nema nikakvog rata" između njega i bivšeg predsednika Stjepana Mesića.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2012.

17:31

Default images

Komentarišući ponovljene optužbe koje je na njegov račun u polemici oko ureda bivšeg predsednika izneo bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić, Josipović je kazao da, što se njega tiče, "nema nikakvog rata" između njih dvojice.

U izjavi novinarima hrvatskih medija nakon sastanka trilaterale na Jahorini Josipović je rekao da je "stvar u tome da ima ljudi koji ne razumeju kada je njihova funkcija završila".

"Mesić više nije predsednik, on može kao građanin kritikovati koliko hoće, a ja ostajem kod svoje teze da ured bivšeg predsednika u sadašnjem obliku nije potreban", kazao je Josipović.

On je najavio da će uskoro objaviti podatke koji će pokazati koliko je sadašnji predsednički ured jeftiniji od onoga koji je vodio Mesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: