Veljović: Darko Šarić nije u Evropi

Interes Srbije je da Darko Šarić bude priveden pravdi, ali se on verovatno ne nalazi u Evropi, rekao je danas u Budvi direktor srpske policije Milorad Veljović.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 19.09.2011.

17:36

Default images

"Na osnovu raspoloživih podataka koje policija Srbije razmenjuje sa kolegama iz Crne Gore, on najverovatnije nije na ovim prostorima. Verovatno je i van Evrope", kazao je Veljović novinarima povodom odbeglog Pljevljaka, koga potražuje srpski Interpol.

Upitan da li iza nedavnog ubistva u Beogradu dvojice crnogorskih građana "stoji crnogorska mafija", Veljović je kazao da policije Srbije i regiona ne smeju dozvoliti povratak nekih ranijih godina kada su se takvi obračuni dešavali u Beogradu, Zagrebu i Podgorici.

"To sigurno nećemo dozvoliti", kazao je Veljović, prenela je crnogorska novinska agencija MINA.

On je negirao da je rekao da je to ubistvo vezano za mafijaški obračun, ali je dodao da je sigurno da ima veze sa Crnom Gorom i Srbijom.

"I te kako ima povezanosti i sa Crnom Gorom i Srbijom, a možda i šire, sa Hrvatskom", kazao je Veljović i najavio da će na ovu temu danas biti održan sastanak predstavnika policija Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

"To sigurno nije slučajno ubistvo, ali sam siguran da će vrlo brzo biti rešeno", rekao je Veljović.

Direktor srpske policije je ocenio da je "u interesu i Srbije i Crne Gore" da optuženi za šverc preko dve tone koakina iz Južne Amerike "bude priveden pravdi".

Predsedavanje asocijacijom SEPCA preuzela je Crna Gora, čiji je direktor Veselin Veljović, obećao još čvršću saradnju sa kolegama iz regiona u suzbijanju organizovanog kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: