Nije trebalo da ga ljubim

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2009.

14:25

Default images

Kako je sve počelo… Jutro osme nedelje u kući Danica i Arsa su se sakrili u tuš kabinu, misleći da ih kamera tamo ne prati i dugo su se ljubili. Međutim, uskoro ih je pozvao Veliki brat. Danici je postalo jasno da nisu mogli da sakriju poljubac. Tada je počela drama.

- Mama, izvini, mama, izvini!!! - vikala je iznervirana Danica, koja je potom objasnila Arsi:
- Eto, kad sam debil, ponašam se kao debil. Šta misliš kako će ljudi da reaguju. I ja kad bih to gledala, mislila bih za sebe da sam debil - nervirala se Danica dok ju je Arsa tešio.

Govorio joj je da je to njen izbor i da je ona dobra devojka, te da on neće dozvoliti da od svega toga ispadne nešto ružno.
- Ćuti, ajde ćuti. Ne mogu sada da ti objašnjavam, Vladimire. Okej sam ja, al’ ne mogu sada da vratim vreme i ispravim to - pričala je Danica, dok je Vladimir pokušavao da joj objasni da će se ona, ipak, zaljubiti u njega.

Danica ga je sve vreme gurala od sebe, a razlog najverovatnije nije samo mama već i dečko u koga se, kako nam je Viki otkrila, zaljubila tokom boravka u spoljnom svetu.

Tanja: Karlo je zao

Tatjana je ponovo izbačena iz kuće „Velikog brata“.
- Jedina osoba o kojoj sam promenila mišljenje nabolje je Jovana. Sa njom imam bolji odnos. Kada god vidim Dragicu, padne mi mrak na oči, ona je priča za sebe. Radiša je drag čovek, ali ima seljačku politiku koje se drži. Karlo je mnogo loš i zao čovek. Kiki je, priznajem, bolja od Viki - objasnila je Tatjana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: