Blic: Bojan Pajtić se povlači?

Funkcioner DS-a i predsednik izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić mogao bi da se povuče iz politike zbog sukoba sa rukovodstvom stranke, piše “Blic”.

Izvor: B92

Subota, 06.06.2009.

13:38

Default images

Najava vraćanja profesorskoj katedri i profesionalnom radu na novosadskom Pravnom fakultetu Bojana Pajtića u stvari su njegovo “pripremanje rezervnog položaja sa kojeg će otvorenije da deluje na sve češće kritike, a ne naglo povlačenje iz političkog života koje priželjkuju njegovi politički oponenti“, saznaje "Blic“ u Demokratskoj stranci.

Pajtić je za “Blic“ izjavio da će “tek od jeseni početi da ispitivanjem studenata i držanjem nastave iz obligacionog prava“.

Kako navodi ovaj list, u kuloarima DS-a, posle sednice Glavnog odbora, raspravljalo se o tome zašto Pajtić nije bio na sednici.

Njegovo objašnjenje je bilo da je bio na službenom putu u Briselu, međutim naši sagovornici tvrde da je on između predstavljanja “Egzita“ u Briselu i stranke izabrao ono manje važno.

Sagovornici “Blica“ tvrde da potpredsednik stranke iz Vojvodine nije krio nezadovoljstvo što nije bio pozvan na večeru koju je predsednik Boris Tadić organizovao u čast potpredsednika SAD Džozefa Bajdena, a na spisku se našao gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: