OT: Kaja pomaže muškom bendu

Izvor: B92

Sreda, 21.01.2009.

02:25

Default images

Bivši učesnici regionalnog šou programa „Operacija Trijumf" Nikola Paunović, Đorđe Gogov, Nikola Sarić i Vukašin Brajić će se kao bend takmičiti na „Beoviziji", a njihov nastup sa etnodeonicama začiniće Katarina Ostojić Kaja!

Studenti, koji su tokom boravka na akademiji OT uporno ponavljali da žele solo karijeru, nedavno su sa knedlom u grlu prihvatili ideju da nastupaju kao bend, barem za potrebe „Beovizije". Njihov duhovni otac biće Tonči Huljić, koji je kao član žirija OT sve vreme insistirao da se ovi momci ujedine u bend.

Na predlog produkcije „Emoušn" za svoje mesto na „Evrosongu" studenti će se boriti uz podršku pevačice Katarine Ostojić Kaje, bivše učesnice „VIP Velikog brata".

- Tonči je uspeo da ubedi ljude iz „Emoušna" da se Pidža, Sajko, Đole i Vukašin ipak zajedno pojave na „Beoviziji". Iako su momci bili protiv ove ideje, na kraju su ipak popustili. Pesma će biti pravo iznenađenje, jer će je otpevati sa Kajom, koja je posle učešća u rijaliti-šou „VIP Veliki brat" odlučila da svoju muzičku karijeru nastavi pod dirigentskom palicom „Emoušna" - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Iako iznenađena što je ova strogo čuvana informacija dospela u medije, Kaja je potvrdila da će sa OT četvorkom nastupiti na „Beoviziji".

- Drago mi je što sam sa njima u kombinaciji, jer su mi bili omiljena četvorka iz OT. Pratila sam njihov rad na akademiji, veoma sam srećna što ću sa njima sarađivati. U pesmi s kojom ćemo se takmičiti njihove deonice su u rok fazonu, a moje mirišu na etno - navela je Kaja, ne želeći da otkrije naziv pesme i njenog autora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: