Jezici za nezaposlene i studente

Škola stranih jezika IH Belgrade Syllabus nastavlja svoj poseban program kroz popust za studente I nezaposlene od 50%.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2008.

16:27

Default images

Nakon besplatnog kursa engleskog jezika za nezaposlene tokom jula, ova škola stranih jezika nastavlja program podrške ugroženim grupama organizovanjem posebnih programa za studente i nezaposlene na kojima se stiču veštine neophodne za praćenje nastave na engleskom jeziku i pripremu za buduće poslove.

Studenti svih fakulteta, viših škola i nezaposleni pohađaju ove programe sa čak 50% popusta. Prijavljivanje počinje 01. septembra na adresi www.ihbelgrade.co.rs.

Program podrške za studente i nezaposlene je kombinacija opšteg kursa engleskog jezika i specijalizovanog programa (prezentacije, CV, propratno pismo, intervjui za posao). Ovaj program se organizuje za sve nivoe i pokriva jedan jezički nivo prema Zajedničkom evropskom jezičkom okviru (CEF). Na kraju kursa polaže se ispit i dobija međunarodni IH sertifikat koji je visoko rangiran u celom svetu.

Program za studente i nezaposleneje kraći intenzivni program usmeren na razvijanje veština potrebnih za praćenje nastave i dobijanje posla. Na kraju ovog kursa dobija se IH sertifikat o pohađanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: