Napadnut dopisnik Večernjih novosti

Udruženje novinara Srbije saopštava da je dopisnik "Večernjih novosti" iz Čačka Vladimir Ilić fizički napadnut u tom gradu.

Izvor: B92

Sreda, 03.10.2007.

15:33

Default images

Ilića je, tvrdi UNS, napala nepoznata osoba dok se nalazio u mestu Kačulice, u blizini poseda na kojem se gradi kardiovaskularna klinika čiji je investitor Velimir Ilić, ministar za kapitalne investicije. Na novinara Ilića, dok je van poseda čekao odobrenje za snimanje objekta u izgradnji, koje je ubrzo i dobio, nasrnuo je nepoznati muškarac koji se dovezao automobilom čačanskih tablica.

On je uhvatio dopisnika "Večernjih novosti" za vrat, uz pretnje i psovke uzeo mu mobilni telefon, a zatim ga ugurao u automobil i naterao da se udalji putem kojim je došao.

Dok se novinar Ilić udaljavao svojim automobilom, nepoznati muškarac ga je pratio i preticao do raskrsnice Čačak - Kraljevo.

UNS je oštro osudio ovaj napad i zatražio da policija hitno utvrdi ko je napadač na dopisnika "Večernjih novosti" Vladimira Ilića i preduzme sve zakonom predviđene mere.

U saopštenju se navode i marka, boja i registarski broj automobila napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: