Ostavka u Agenciji za privatizaciju

Direktor Agencije za privatizaciju Srbije podneo je ostavku na tu funkciju, a nadležni kažu da to nema političku pozadinu.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2006.

12:46

Default images

Miodrag Đorđević podneo je ostavku na jučerašnjoj sednici vlade, posle predstavljenog izveštaja o radu. Ministar privrede Predrag Bubalo kaže da njegova ostavka nema političku pozadinu niti je vezana za neki slučaj privatizacije. Nezvanično se, međutim, u javnosti pominje da je Đorđević ostavku podneo pod pritiskom.

Povod za ostavku je navodno poništavanje aukcije za zgradu Geoinženjeringa, koju je kupio Slavko Carić. Đorđević je, navodno, aukciju poništio zbog nerealno niske cene. Ime Carića pominjano je i u prošlogodišnjoj emisiji Utisak nedelje, o čemu možete čitati ovde.

Međutim, prema rečima Bubala, Đorđević je ostavku podneo iz ličnih razloga, u koje, kako je Bubalo naveo, ne treba ulaziti.

Đorđević je za direktora Agencije imenovan u julu 2004, sa mesta glavnog inspektora Poreske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: