Taksistkinja se vratila kući

Janju Rakić niko nije ni kidnapovao ni ubio već je otišla, kako kaže, da malo odmori od njih.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.07.2005.

18:13

Default images

Nestala beogradska taksistkinja vratila se kući, a njena porodica je strahovala od najgoreg. Dok su je policija, porodica i kolege tražile po kanalima i ritovima pančevačkog puta, gospođa Rakić je odmarala na imanju svoje prijateljice u Feketiću. Kaže da je uživala u prirodi i dobroj hrani. Samo je zaboravila da javi deci gde je.

"Oni su već mene živu sahranili. 50 ljudi u kući je bilo. Kad sam ušla je gledam... Nisam mrtva, živa sam", kaže Janja Rakić.

Ova vozačica taksija morala je pre razgovora za B92 da ode do SUP-a u Ulici 29. novembra. Policajci su je zamolili da im više ne priređuje slične zabave, a ona nije mogla da im objasni zašto se nikome nije javila, iako je njena prijateljica više puta podsetila da to uradi.Sada je na put otišao Janjin muž, a kćerka Sandra i sin Dejan rekli su mu da ne pokušava nešto kao njihova majka, jer, kako kažu, sada možda izgleda smešno, ali su protekla dva dana prolazili kroz pakao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: