DS odgovara na optužbe Dinkića

Demokratska stranka ocenjuje da su optužbe koje je Mlađan Dinkić izneo na račun DS-a i njenog predsednika krajnje neprimerene i neosnovane.

Info

Izvor: B92

Petak, 08.06.2012.

19:38

Default images

Optužbu da DS stoji iza bilo kakve kampanje protiv Dinkića možemo razumeti jedino i isključivo kao traženje alibija Mlađana Dinkića da se okrene koaliciji sa naprednjacima.

To je njegovo pravo i njegov politički izbor, ali je neprimereno da lažnim optužbama na račun Demokratske stranke za to pokušava da nađe izgovor.

Dobro je poznato da je upravo Mlađan Dinkić i tokom kampanje iznosio niz neosnovanih optužbi na račun vlade i DS-a, da je na takav način, a ne iznošenjem programa, tražio podršku i da DS u takvu vrstu prepucavanja nikada nije ulazila sa G17.

Toga ćemo se držati i ovaj put verujući da je Srbiji potrebna politička stabilnost, a ne politički ratovi, utoliko pre što su motivi ovog napada krajnje nejasni.

Mlađan Dinkić kaže da se protiv njega ne vodi istraga u vezi privatizacije o čemu piše Kurir i poručio da neće razgovarati s DS dok se ne utvrdi ko ga kleveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: