Info

Četvrtak, 17.05.2012.

13:07

Nikolić: Dajte šansu Srbiji

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao birače da u nedelju glasaju za bolju budućnost, jer je to poslednja šansa za promene.

Izvor: Beta

Default images

"Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje kaznite (kandidata DS Borisa) Tadića, za sve ono što je obećao, a nije ispunio. Jer, ukoliko ne glasate, to će biti isto, kao da ste glasali za Borisa Tadića. Izadjite i glasajte, za bolju budućnost vas i vaše dece", poručio je Nikolić u izjavi koji je prenela Srpska napredna stranka.

Nikolić je ocenio da su rezultati izbora u nedelju vrlo neizvesni i da svaki glas može da odluči ko će biti predsednik Srbije.

"Srbiji je potreban predsednik svih građana, koji će se boriti protiv kriminala i korupcije, koji će biti nezavisan od političke elite i bez ikakve obaveze prema političkim strankama", istakao je Nikolić i dodao da je Srbiji danas potrebna Vlada koja će posvetiti punu pažnju rešavanju nagomilanih ekonomskih problema u kojima se zemlja nalazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: