StarCraft 2: TY novi član tima Splyce

Severnoamerička esport organizacija Splyce objavila je na svom Twitter nalogu da je njihovim redovima pristupio trenutno jedan od najboljih Terran igrača na svetu, Korejac TY.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Subota, 13.05.2017.

10:29

StarCraft 2: TY novi član tima Splyce

TY je ove godine imao fantastičan start sezone, osvojivši najpre prvi WESG, zaradivši tako neverovatnih 200 000 dolara nagrade za prvo mesto, što je najveća nagrada u istoriji StarCraft 2, ne računajući BlizzCon.

Ali tu nije stao, i u martu je na prvom globalnom StarCraft 2 događaju ove godine, IEM Katovice 2017, uzeo još jednu veliku titulu u sjajnom finalu protiv Statsa, što mu je donelo još 100 000 dolara, ali i obezbeđenu kartu za BlizzCon 2017 svetsko prvenstvo.

Upravo će Stats biti njegov novi saigrač i kolega u timu Splyce, što zajedno sa Solarom čini StarCraft 2 postavku ovog tima jednom od najjačih na svetu, sa po jednim Zerg, Terran i Protoss igračem.

Splyce je osnovan 2015. godine (ranije poznat kao FolloweSports.com) i u svojim redovima imaju igrače iz brojnih esport naslova, kao što su Counter-Strike: Global Offensive, Super Smash Brothers Melee, Call of Duty, League of Legends, Gears of War, World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone i Starcraft 2.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: