Sreda, 28.09.2016.

11:18

EnVyUs je prvi finalista Overwatch Opena

Severnoamerička strana Overwatch Open turnira je završena, trijumfom tima EnVyUs, koji je obezbedio mesto u finalu.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

EnVyUs je prvi finalista Overwatch Opena
Foto: screenshot/Twitch

Posle dvodnevne grupne faze i plejofa za severnoameričku regiju, poznat je prvi finalista Overwatch Open turnira. EnVyUs je u finalu savladao Fnatic sa 3-1. Sa ovom pobedom EnVyUs je obezbedio mesto u finalu, gde dočekuje pobednika evropske grupne faze i plejofa koji se igaju danas i sutra.

Posle grupne faze takmičenja, EnVyUs, Fnatic, NRG i uz teške muke Cloud9 su uspeli da se kvalifikuju za plejof. Cloud9 je imao tu (ne)sreću da u prvom susretu plejofa igra protiv EnVyUs tima i izgubi sa 3-1. Fnatic je za protivnika dobio NRG.gg koga je dobio sa čistih 3-0.

Fnatic je u finalu uspeo da potpuno odbrani prvu tačku na King’s Row mapi, poduhvat kojim malo koji tim može da se pohvali. EnVyUs se nije uplašio porazom na prvoj mapi, te je sledeće tri - Lijiang Tower, Dorado i Nepal, osvojio bez velikih problema predvođen Internet Hulkom.

Danas i sutra se igraju mečevi grupne faze evropske regije, kao i plejof, koji će odrediti drugog finalistu Overwatch Open turnira.

Ako niste pratili finale NA Overwatch Open finala, pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: