Fanovi bez karata za Dota 2 Kijev Major

Fanovi širom sveta besni zbog korupcije i kriminala u Ukrajini koja nije zaobišla ni Dota 2 Major.

Izvor: KlanRUR

Sreda, 22.02.2017.

12:39

Fanovi bez karata za Dota 2 Kijev Major

Reddit i forumi vezani za Dotu 2 su preplavljeni lošim utiscima stranih fanova Dota 2 koji su nameravali da putuju u Kijev na mejdžor u organizaciji firme PGL i Valve. Karte su u online verziji prepuštene sajtu Karabas.com koji je čitavo jutro bio offline!
Usledilo je nerviranje fanova zbog obavesti da su karte rasprodate kada je sajt konačno došao online. U tom trenutku je bilo još samo nekoliko karata za drugi dan događaja zakazanog za 27. april. Čak i njih nije imalo smisla kupiti bilo kome ko nije iz Ukrajine jer je putovanje samo zbog drugog dana događaja besmisleno.
Mnogi optužuju Karabas za korupciju a postoje i priče o organizovanim preprodavcima koji su DDOS napadom sprečili sajt da prodaje karte da bi došli do većeg broja karata. Nema sumnje da će ovako nešto loše uticati na Dota 2 scenu, ali i razvoj eSporta, a u ovom slučaju i turizam Ukrajine jer su Dota fanovi dobre trošadžije tokom ovakvih dešavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: