Nemanja ‘huNter’ Kovač novi igrač FPL lige!

Najmlađi igrač starog sastava Binary Dragons, sada poznatijeg kao Valiance – Nemanja ‘huNter’ Kovač, dobio je mesto u FPL Circuit, takmičenju koje organizuje platforma FACEIT, gde igra veliki deo igrača iz najboljih timova sveta.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 23.10.2017.

23:16

Nemanja ‘huNter’ Kovač novi igrač FPL lige!

21-godišnji Nemanja, rođak Nikole ‘NiKo’ Kovača koji trenutno nastupa za FaZe, od sada je deo FPL Circuit takmičenja i imaće šansu da igra sa ostalim profesionalcima. Jedan od glavnih ljudi na FACEITU – Mikey, rekao je nešto više o ovom odabiru huNtera; na piku su bila pet timova: HAVU, AGO, ex-Outlawz, Binary Dragons (Valiance) i Pride, a Nemanja je bio igrač koji je dobio najviše pohvala od svih FPL igrača koji su imali mogućnost glasanja, jer ukoliko igrač nije igrao protiv BD, ne može dati svoj glas.

Nemanja je dobio sjajnu priliku i najavio je uskoro i strim kanal na Twitchu. Dobio je brojne čestitke, kako od domaćih, tako i od stranih igrača. Mikey je najavio da će još 5-6 igrača biti pozvana iz gore navedenih timova, tako da će huNter dobiti društvo njemu malo poznatije.
U ligi se sreću još imena iz regiona, poput Nemanje ‘nexa’ Isakovića, Nikole ‘Lobanjica’ Mijomanovića iz Crne Gore, a tu je i Legija koji igra za nemački BIG. Nexi ide odlično, trenutno je treći, a i Lobanjica ne zaostaje mnogo, on je na petom mestu. Srećno Nemanji i nadamo se da će strim privući nešto više gledalaca, pogotovo sada kada se puca sa poznatijim igračima.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: